TERMENI SI CONDITII GENERALE

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea termenilor si a conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea acestora cu atentie.

PLATA PENTRU EVENIMENTE VIDEO

Unele evenimente video (in direct sau inregistrate) pot fi accesate contra cost. Suma de plata este afisata in pagina de produs, poate diferi de la un eveniment la altul si in functie de instrumentul de plata. Pentru clientii din Romania se aplica TVA legal.

De exemplu: un eveniment video in direct: 

Costul evenimentului este descris in pagina principala a magazinului virtual.

Ne rezervam dreptul de a schimba tarifele in functie de eveniment.

Este necesarea unui cont pentru vizionarea materialelor video. Avem nevoie datele dvs personale: nume, email si/sau numar de telefon pentru a oferi dovada platii si pentru rezolvarea eventualelor reclamatii.

Daca evenimentul este anulat vom returna suma platita.

Evenimentele video pot fi accesate de pe mobil, PC sau televizor smart ori de cate ori se doreste vizionarea lor dar pe maxim doua echipamente simultan. 

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Acest site este administrat de S.C. DIGITALBROADCAST S.R.L. Intregul continut al paginii este protejat prin legislatia romaneasca si internationala a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este DIGITALBROADCAST S.R.L. sau a partenerilor. Folosirea fara acordul S.C. DIGITALBROADCAST S.R.L. a oricaror elemente (video, logo, fotografii, texte etc) se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

POLITICA DE UTILIZARE A SITEULUI

Prin accesarea si utilizarea acestei pagini, va asumati riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea ei. Vizitarea paginii si efectuarea unor comenzi pe acest site implica acceptarea acestor termeni si conditii. S.C. DIGITALBROADCAST S.R.L. nu garanteaza ca pagina va functiona neintrerupt sau fara erori sau ca defectele din pagina vor fi corectate. Nici una din informatiile ori datele prezentate nu creaza obligatii in sarcina S.C. DIGITALBROADCAST S.R.L. sau a partenerilor.

CUM SE EFECTUEAZA O COMANDA? 

Pentru a efectua o comanda prin intermediul Site-ului sportextra.ro este necesar sa completati formularul de comanda cu o adresa si de e-mail valida si un numar de telefon disponibil pentru a putea fi contactat .  Site-ul va ofera posibilitatea de a efectua comenzi ca vizitator si totodata ca detinator de cont (contul care se poate deschide in mod gratuit). In acest ultim caz veti putea dispune de informatii referitoare la istoricul tranzactiilor Dvs., la comanda pe care o plasati. Recomandam ca orice cumparator de pe site sa isi deschida un cont si pentru a facilita efectuarea unor posibile achizitii viitoare.

CUM SE EFECTUEAZA PLATA? 

Plata se va face prin card bancar de plata, PayPal sau prin SMS  achitandu-se in acest ultim caz un cost suplimentar. Preturile nu contin TVA.

MODALITATI DE LIVRARE.

Livrarea este exclusiv electronica, prin email, sms sau altfel de mesaj electronic.

Pentru orice problema va rugam trimiteti un email la it@digitalbroadcast.ro

Pentru comunicarea directa va rugam folositi Facebook Messenger disponibil la https://www.facebook.com/sportextraro/ sau pe pagina live.sportextra.ro